Categorii
Corneliu Ștefan: Dâmbovița este cu mulți pași în fața altor județe din țară în ceea ce privește gestionarea și colectarea selectivă a deșeurilor.

Președintele PSD si CJD, a transmis că județul Dâmbovița este cu mulți pași în fața altor județe din țară în ceea ce privește gestionarea și colectarea selectivă a deșeurilor.

"La această concluzie au ajuns, astăzi, invitații dezbaterii „Reciclarea, în fața unor noi provocări legislative” organizate de DC NEWS și la care am participat alături de reprezentanți ai Ministerului Mediului, colegi președinți de consilii județene, senatori și deputați, dar și ai mediului de afaceri din domeniu.

Măsuri precum colectarea selectivă a deșeurilor din întreg județul, proiectul de peste 𝟗𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 de euro la a cărui documentație lucrăm acum, „𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭”, precum și 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐚𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭𝐞𝐧𝐞 privitoare la o mai bună și mai consistentă colectare a deșeurilor au făcut din Dâmbovița un exemplu pentru foarte multe administrații din țară.

Cert este și faptul că autoritățile centrale trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană, însă ținând cont de starea de fapt din teritoriu, așa cum de altfel am solicitat chiar în debutul dezbaterii.

Felicit DC News Media Group pentru organizarea acestui eveniment! Este nevoie ca toate părțile implicate să se așeze la masa discuțiilor, interesul fiind unul comun: un mediu mai curat pentru toți!", a transmis liderul CJD și PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *