Cercetați de polițiști pentru distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și complicitate la infracțiunile de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice

0
Spread the love

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, la data de 17 aprilie a.c., trei tineri, în vârstă 18 și 19 ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

 

Cei trei sunt cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și complicitate la infracțiunile de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Din investigațiile efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, s-a stabilit că, noaptea de 14 spre 15 aprilie a.c., un tânăr de 18 ani, împreună cu alți doi tineri de 18 și 19 ani, s-ar fi deplasat în localitatea Aninoasa, la persoana vătămată, respectiv un tânăr de 18 ani, unde ar fi aruncat în porțile de acces în imobil cu un recipient ce conținea substanță inflamabilă, fiind provocate distrugeri.

 

Totodată, bănuiții ar fi adresat victimei amenințări cu acte de violență, iar prin acțiunile acestora ar fi adus atingeri demnității persoanei și ar fi creat o stare de temere, indignare și alarmare persoanelor aflate în imobil, precum și vecinilor.

 

Astăzi, cei trei tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

 

În cauză, polițiștii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *