Poliția Dâmbovița – Promovarea profesiei de polițist în rândul tinerilor

0
Spread the love

Astăzi, 10 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Resurse Umane, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Biroului Siguranță Școlară, Serviciului pentru Pregătire Profesională și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat o activitate pentru a prezenta publicului informații referitoare la perioada și criteriile de înscriere la Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina (1.340 de locuri) și Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca (300 de locuri).

Persoanele interesate au aflat cum pot deveni polițiști, urmând cursurile de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă națională și au primit răspunsuri la curiozitățile pe care le-au avut cu privire la această profesie.

Totodată, polițiștii au reamintit tinerilor interesați faptul că mai sunt câteva zile în care se mai pot înscrie la concursul de admitere la școlile postliceale de agenți de poliție din Câmpina și Cluj, respectiv până la data de 14 mai a.c..

„Le reamintim celor interesați că anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe pagina web a I.P.J. Dâmbovița, fiind disponibile la link-ul:https://db.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră/Admitere 2024 – admitere școli postliceale M.A.I. aprilie – iulie 2024”, a transmis IPJ Dâmbovița

Sursa foto -
facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *