PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

0
Spread the love

Ziua Familiei, a fost sărbătorită în Comuna Aninoasa prin festivitatea de premiere a cuplurilor care împlinesc anul acesta 25, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, a adus zâmbetul pe buze multor cupluri din localitate. Ziua Familiei a fost sărbătorită în comuna Aninoasa prin festivitatea de premiere a cuplurilor care împlinesc anul acesta 25, respectiv 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

“Se spune că doi oameni pot face multe lucruri împreună, dar cel mai frumos dintre toate este să împartă o viață!” Cuplurile premiate azi reprezintă dovada certă a faptului că loialitatea, înțelegerea, toleranța și respectul pot conduce o familie prin focul vieții, la bine și la greu, spre o iubire fără bătrânețe. Mulțumim pentru prezență domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, doamnei prefect a județului Dâmbovița – loc Claudia Gilia, doamnei deputat – Carmen Holban, doamnei vicepreședinte a Consiliului Județean Dâmbovița – Luciana Cristea, doamnei manager al a Spitalului Județean Târgoviște – Silviana Marin, doamnei inspector General a Inspectoratului Școlar Dâmbovița – Adriana Tudose, domnului subprefect – Marian Tănase, preacucernicilor preoți din comuna noastră și preacuvioaselor maici de la Mănăstirea Viforâta pentru slujba săvârșită, domnilor și doamnelor consilieri locali, colegilor din cadrul primăriei Aninoasa și tuturor celor prezenți!” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Sursa foto -
facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *