A fost finalizat încă un pas în ceea ce privește proiectul Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște

0
Spread the love

<strong>Președintele CJD, Corneliu Ștefan, vine cu vești bune în ceea ce privește infrastructura de transport din municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița.</strong>

Liderul Consiliului Județean a precizat că au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Inelului 2 de Centură al Municipiului Târgoviște. Noul inel de centură este gândit în regim de drum expres și va avea o lungime de 16,13 km. Noul drum va ocoli municipiul Târgoviște, dar și comunele Aninoasa, Doicești, Șotânga, Dragomirești, Ulmi și Lucieni. Se va circula pe 4 benzi, câte 2 pe sens, iar fiecare bandă va avea 3,5 m lățime. Vor mai fi construite 5 poduri, 16 pasaje, dar și 5 tuneluri pentru protejarea faunei din zonele parcurse.

„Astăzi, în ședința Consiliului Județean Dâmbovița, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Inelului 2 de Centură al Municipiului Târgoviște! Noul inel de centură, gândit în regim de drum expres, va avea o lungime de 16,13 km și va ocoli reședința județului nostru, dar și comunele Aninoasa, Doicești, Șotânga, Dragomirești, Ulmi și Lucieni.
Se va circula pe 4 benzi, câte 2 pe sens, iar fiecare bandă va avea 3,5 m lățime. Vor mai fi construite 5 poduri, 16 pasaje, dar și 5 tuneluri pentru protejarea faunei din zonele parcurse.
Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, cu o valoare de peste 980.000.000 de lei (196.000.000 de euro), este unul care va avea un impact major asupra economiei întregului județ, dar și asupra condițiilor de trafic din toate comunitățile parcurse”, a transmis Corneliu Ștefan

Sursa foto -
facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *