Administrația municipală a realizat investiții importante la Clubul Sportiv Școlar din Târgoviște

0
Spread the love

Primăria Târgoviște a realizat investiții importante la Complexul Sportiv Școlar din municipiu! După ce administrația locală, prin Compania Națională de Investiții, a amenajat în curtea Clubul Sportiv Școlar o bază sportivă modernă întreaga curtea a Clubului a fost reamenajată și modernizată.

„Suntem la Clubul Sportiv Școlar din Târgoviște aici unde administrația locală a mai finalizat o etapă în ceea ce înseamnă investiția complexă pe care o avem la acest obiectiv. Este vorba despre reamenajarea practic de la zero a curții și a parcării Clubului Sportiv Școlar alături de baza sportivă pe care am realizat-o prin Compania Națională de Investiții. Este o etapă care va fi urmată și de reabilitarea energetică a clădirii principale a clubului Sportiv Școlar și, de asemenea, de refacerea bazinului de înot alături de colegii mei din administrația locală, cu precizarea că sunt peste 700 de copii care beneficiază de serviciile educaționale pe care le are CSȘ și de aceea și pentru noi investițiile pe care le derulăm aici, împărțite în patru etape, au reprezentat o prioritate și cred că se vede că încet-încet se schimbă în bine infrastructura educațional-sportivă de care discutăm aici.

Avem acum amenajată și această zonă de acces. De asemenea, parcarea care arăta destul de rău. Cei care au venit aici știu cam cum arăta. De asemenea, baza sportivă la care mai avem de făcut racordarea la utilități și, cu siguranță, din momentul în care se vor relua cursurile la CSȘ, copiii vor avea și o bază sportivă modernă la dispoziție pentru că aceste intervenții sunt menite să ofere condiții foarte bune celor care practică sportul și ne bucurăm că este singura unitate de profil din județul Dâmbovița care oferă asemenea servicii și sunt foarte mulți copii beneficiari. Se organizează și competiții sportive oficiale în sala de sport a CSȘ care în urmă cu aproximativ patru ani a mai beneficiat de o investiție prin care s-a schimbat suprafața de joc fiind o suprafață competitivă în acest moment.

A fost reabilitată zona. Aici era o zonă de pământ până în urmă cu o săptămână, o săptămână și un pic. Repet, cred că avem condiții foarte bune și Clubul Sportiv Școlar merita o asemenea investiție din partea administrației publice locale în contextul în care, repet, sunt foarte mulți beneficiari și este un aflux destul de mare de oameni, mai ales după investițiile pe care le-am realizat”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Sursa foto -
facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *