Județul Dâmbovița, pe culmile succesului! Târgovișteanul Mihnea Ștefan a fost pe podium la competiția Minoan Robotsports Global Olympiad, desfășurată în Grecia

0
Spread the love

Studenţii de la Politehnica Bucureşti au pus România pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de la Minoan Robotsports Global Olympiad din Grecia. Printre ei se află și târgovișteanul Mihnea Ștefan, anul 2 în cadrul Facultăţii de Inginerie Industrială şi Robotică din Bucureşti.

În perioada 26-28 aprilie, membrii echipei sySTEMatic, studenţi ai Facultăţii de Inginerie Industrială și Robotică din Bucureşti au obținut o nouă victorie la cea de-a III-a ediție a competiției Minoan Robotsports Global Olympiad, desfășurată în Heraklion, Grecia. Tinerii stundeți s-au întrecut cu echipele de robotică din întreaga lume la categoriile Football, Mini Wrestling, Exhibition, Marathon.

Echipa, formată din Mihai Țenescu (anul I), Gabriel Georgescu (anul I), Alexandru Zamfiroiu (anul I), Gabriel Popescu (anul II), Răzvan Stănescu (anul I), Gabriel State (anul I), Andrei Cucu (anul I), Giulia Man (anul I), Alexandru Pavel (anul I), Mihnea Ștefan (anul II), Robert Matis (anul II), Ana-Maria Acsinte (anul I) îl are ca mentor pe dr, ing. Andrei Mario Ivan.

De asemenea, au fost semifinaliști la categoria Mini Wrestling- robot creat de Mihnea Ștefan și Gabriel State.

Cred și simt că experiența noastră din Grecia este unul din acele momente-cheie care definesc evoluția echipei noastre și ne propulsează către noi performanțe. Am perceput toate aceste evenimente ca pe o probă extraordinară de coeziune, muncă, spirit de echipă și tenacitate. De asemenea, mediul de lucru propice a fost foarte important, deoarece am beneficiat din plin de susținere, atât din partea Facultății de Inginerie Industrială și Robotică, cât și din partea Politehnicii București, în ceea ce privește spațiul de lucru, achiziția de componente, deplasarea la competiție și multe altele. (…) Să nu uităm însă că aceste performanțe sunt, în primul rând, meritul studenților nostri, al membrilor echipei, și cel mai mult mă bucură faptul că tot ei sunt principalii beneficiari ai acestora.” a declarat ș. l. dr, ing. Andrei Mario IVAN, mentor al echipei sySTEMatic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *