Accident violent pe Drumul Național 5B! A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

0
Spread the love

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, pe DN5B, la ieșire din localitatea Ghimpați.

În accident a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile. Conducătorul auto era încarcerat.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și Poliția. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Pompierii au folosit accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea bărbatului, în vârstă de 67 de ani, din autoturism. Acesta era conștient și cooperant, fiind transportat la spital cu elicopterul.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și din aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Sursa foto -
facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *