Gura Foii continuă investițiile în oameni! Primarul Radu Nicolae Georgescu va face transforma două clădiri vechi, în centre culturale moderne

0
Spread the love

Primarul comunei Gura Foii, Radu Nicolae Georgescu, a semnat astăzi la Târgoviște, încă două proiecte benefice pentru localitatea pe care o conduce. Prin PJDL, edilul a semnat contractele de asociere între Primăria Gura Foii și Consiliul Județean Dâmbovița, reabilitarea și transformarea în centre culturale moderne a vechilor clădiri Școală Catanele și magazinul sătesc Făgetu.

Potrivit edilului, cele două clădiri vor deveni mici centre de evenimente diverse pentru locuitorii satelor în care se efectuează investiția.

„Am semnat astăzi alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Dl Corneliu Stefan, contractele de finanțare prin asociere pentru reabilitarea și transformarea in centre culturale moderne a vechilor clădiri: Școală Catanele și magazinul sătesc Făgetu.
Acestea vor deveni mici centre de evenimente diverse pentru locuitorii satelor respective, dar și puncte de împrumut pentru Biblioteca Gura Foii. Încet, încet, TOATE clădirile publice au primit finanțări și sunt în curs de modernizare.
O zi minunată, foieni!”, a transmis primarul comunei Gura Foii, Radu Nicolae Georgescu

Sursa foto -
obiectivdb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *