Aninoasa continuă să se bată pentru banii din PJDL! Primarul Vlăduț Niculae a mai ‘împușcat’ două proiecte pentru comunitate

0
Spread the love

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, a semnat astăzi încă două proiecte benefice pentru localitatea pe care o conduce. Prin PJDL, edilul a semnat două contracte de asociere între Primăria Aninoasa și Consiliul Județean Dâmbovița, care vizează construirea de sisteme de scurgere ape pluviale pe mai multe străzi și amenajarea unui spațiu de recreere si teren de sport în satul Viforâta.

Pe de altă parte, în evaluare la Consiliul Județean Dâmbovița se află încă un proiect, și anume, modernizarea drumurilor comunale, în speță străzile: Liniștii, Ion Mihai, Mărăcini, Pogoane, Perilor, Salcâmilor, Florilor, Dibicioaia, Solarino – ramificație ”Paleu”.

Principiile fundamentale ale administrației eficiente sunt: faptele, colaborarea și îndeplinirea promisiunilor. Azi au fost semnate alte 2 contracte de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentat de domnul președinte Corneliu Stefan, angajamente luate de noi în fața cetățenilor și astfel, respectate. Proiectele presupun: Construire sisteme de scurgere ape pluviale pe străzile: Popa Marin, Căminului, Cerchez, Morii, Fântâna Păcii și Matei Basarab – Valoare: 4.734.437,81 lei; Amenajare spațiu de recreere si teren de sport în satul Viforâta – Valoare: 1.574.877,33 lei; În evaluare la Consiliul Județean Dâmbovița se află și proiectul: Modernizare drumuri comunale (străzile: Liniștii, Ion Mihai, Mărăcini, Pogoane, Perilor, Salcâmilor, Florilor, Dibicioaia, Solarino – ramificație ”Paleu”) – Valoare: 6.274.883,60 lei;

Mulțumesc domnului președinte pentru modelul de administrație pe care îl impune și pentru ajutorul real oferit comunității noastre prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Totodată le mulțumesc colegilor mei din cadrul primăriei Aninoasa, profesioniști desăvârșiți și oameni dedicați comunității, consilierilor locali pentru implicare și tuturor cetățenilor care ne sprijină și au încredere în noi. Tot prin PJDL, străzile Eroilor, Constantin Pătru, Salcâmi, Duzilor și Cerchez au fost modernizate, a fost construit parcul din curtea Grădiniței Săteni, se lucrează pe străzile Cișmea, Soarelui, Mihai Eminescu, Doctor Petrescu, Micșunelelor, Izvor, iar Spațiul de Recreere din curtea Scolii Săteni se află în procedură de achiziție publică, proiecte realizate în perioada 2021-2024!
Continuăm să muncim. Doamne ajută!”, a transmis edilul Vlăduț Niculae

Sursa foto -
obiectivdb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *