Ionuț Bănică și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Corbii Mari!

0
Spread the love
Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari, și-a depus candidatura pentru alegerile locale din data de 9 iunie. 
Iată mesajul transmis de acesta:
„Mi-am depus, astăzi, candidatura pentru funcția de primar al comunei Corbii Mari!
Vă mărturisesc că am aceleași emoții ca în urmă cu 8 ani. Dublate de responsabilitate, dar și de încredere că suntem pe drumul cel bun. Am reușit în acești ani să facem lucruri extraordinare împreună și să schimbăm din temelii comuna. Am recuperat timpul pierdut și ne-am ridicat la un nivel de dezvoltare care este dat exemplu în alte localități. Am avut 8 ani măsurați în Fapte Bune.
Drumul bun va continua, pentru că mă uit la viitor și văd cea mai puternică perioadă de dezvoltare din istoria comunei noastre, cu investiții majore în toate domeniile. Eu nu vorbesc de promisiuni, ci proiecte angajate, finanțate, pregătite să întregească dezvoltarea fiecărui sat din comună.
Mi-am depus candidatura cu același angajament sincer: sunt omul simplu, muncitor și serios pe care-l știți dintotdeauna; nu sunt arogant și nu am ambiții absurde, nu vreau să plec din comună. Vreau să rămânem aici cu toții și să ne creștem copiii într-un mediu pe care să-l numim cu drag Acasă.
Nu sunt singur. Alături de mine, am o listă foarte bună de consilieri locali, oameni harnici, serioși, care pun dezvoltarea localității pe primul loc și care mă vor ajuta în implementarea proiectelor.
Am alături de mine pe președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prietenul comunei noastre, dl Corneliu Ștefan, cel care ne-a sprijinit în absolut tot ce am avut trebuință pe linie de investiții. E un atu extraordinar și suntem conștienți de asta. Lângă Corneliu Ștefan stau parlamentarii și colegii din PSD Dâmbovița, lideri și personalități remarcabile, care nu ezită să ne susțină proiectele atunci când e nevoie.
Dar cel mai important partener sunteți dumneavoastră, oamenii buni ai comunei Corbii Mari, cei care ați crezut în mine de la început și m-ați însoțit cu această încredere de fiecare dată. Sunt mândru de noi, sunt mândru că am construit o comunitate atât de frumoasă, sunt mândru atunci când suntem dați exemplu. Și vă promit că lucrurile bune vor continua aici.
Vă mulțumesc din suflet tuturor. Mulțumesc familiei pentru susținere și îmi asum cu toată buna credință să fiu același OM”, a transmis Ionuț Bănică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *