Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu, la lansarea candidaturii: Cu bună-credinţă, recunoştinţă şi încredere, continuăm pentru Butimanu!

0
Spread the love
Primarul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea, și-a depus candidatura pentru alegerile locale din data de 9 iunie.
Gabriel Dragnea dorește să continue lucrurile bune din localitate, iar în acest sens, a ales să candideze pentru un nou mandat. De când se află la cârma localității, lucrurile în Butimanu s-au schimbat în bine, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.
Iată mesajul transmis de primarul Gabriel Dragnea:
„Cu bună-credinţă, recunoştinţă şi încredere, continuăm pentru Butimanu!
Mă înclin în faţa fiecăruia dintre dumneavoastră pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o de atâţia ani. Încerc în fiecare zi să nu vă dezamăgesc şi să lucrez alături de echipa mea pentru binele tuturor oamenilor din comuna Butimanu.
Mulţumesc fiecărui cetăţean în parte pentru gândurile bune pe care mi le-a transmis, pentru încurajări şi pentru speranţa în bine. Întodeauna am considerat că suntem o mare familie. Suntem alături şi la bine, dar şi la greu, atât în momentele fericite, dar mai ales când trecem prin necaz.
Ne bazăm unii pe ceilalţi şi asta nu doar în campanie. Mă ştiţi în viaţa de zi cu zi. Mereu am uşa deschisă oamenilor, nu există ideea de programare sau de stat pe la uşi. Dacă pot să ajut, o fac cu bună-credinţă. Cu vorbă bună, dar mai ales cu fapte.
Trebuie să ne fie tuturor bine, să ne respectăm, să ne pese unul de celălalt, să îi ajutăm pe cei aflaţi în nevoie, să iertăm şi să ţinem la aproapele nostru.
Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la funcţia de primar al comunei Butimanu. Am făcut-o cu credinţă în Bunul Dumnezeu, cu gânduri bune pentru comunitatea noastră, pentru dezvoltarea în continuare a tuturor satelor din Butimanu.
Vă strâng mâna cu respect fiecăruia dintre dumneavoastră, vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-o acordaţi. Înseamnă mult pentru mine, mă responsabilizează şi mă motivează să facem şi mai mult, şi mai bine.
Doamne ajută tuturor, să ne vedem cu bine!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *