Daniel Cristian Stan: Noua bază sportivă din cartierul Matei Basarab din incinta Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, aproape de finalizare!

0
Spread the love

Baza sportivă din incinta Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, din vecinătatea Școlii „Matei Basarab”, este foarte aproape de finalizare! Este vorba de un terenul multifuncțional cu suprafață din tartan, care dispune de toate dotările necesare, inclusiv vestiare și sistem de nocturnă.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, investiția are o valoarea de aproape 2,5 milioane lei, sumă accesată de administrația locală prin Compania Națională de Investiții.

„În acest loc, administrația locală târgovișteană, Primăria Târgoviște, a accesat o investiție în valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei, investiție accesată prin Compania Națională de Investiții. lată, avem un teren multifuncțional care este aproape gata, avem vestiare, nocturnă, toate acestea reprezentând numai câteva dintre reperele unei investiții importante, de natură să schimbe în bine condițiile oferite celor aproximativ 700 de copii care desfășoară activități la Clubul Sportiv Școlar. De asemenea, sunt și câteva investiții complementare, ne referim la investiția de refacere a infrastructurii, a parcării, a spațiilor verzi, investiție realizată de către administrația locală târgovișteană, totodată reabilitarea termică a clădirii principale a Clubului Sportiv Școlar care vizează, care cuprinde și sala de sport, realizată tot de către Primăria Târgoviște. Totodată, prin Grupul de Acțiune Locală Târgoviștea Egalității de Șanse în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, se va realiza un nou bazin de înot. Toate acestea reprezintă câteva din investițiile importante pe care le avem, unele în derulare, altele care vor debuta în perioada următoare și care vor transforma această frumoasă bază sportivă într-o facilitate cu adevărat europeană”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Sursa foto -
facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *