Daniel Cristian Stan și-a depus candidatura pentru Primăria Municipiului Târgoviște: „Eu nu o să fac promisiuni! Vom face exact ceea ce am făcut și în această perioadă”

0
Spread the love

Primarul Daniel Cristian Stan și-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat la conducerea primăriei municipiului Târgoviște. Echipa PSD Târgoviște a însoțit candidaturile pentru primărie și Consiliul local cu 30.956 de semnături de susținere.

La eveniment de depunere a candidaturi au luat parte și deputatul Carmen Holban, deputatul Ionuț Vulpescu și senatorul Titus Corlățean.

„Cu toții astăzi venind să depunem o candidatură pentru continuitate. Este vorba de prezența unui număr important de semnături de susținere pe care le avem în aceste dosare. Și voiam să vă spun că aceste dosare nu reprezintă simple hârtii, ci reprezintă încrederea a peste 30 000 de târgovișteni, dar cred că vorbe ați auzit și veți mai auzi multe în această companie electorală. Noi vrem să ne definim prin fapte și ne vom defini prin fapte. De asemenea, la momentul depunerii candidaturii de regulă se fac promisiuni. Eu nu o să fac promisiuni. În schimb, o să îmi iau un angajament în fața târgoviștenilor, un angajament cât se poate de onest și de sincer. Și anume: dacă ne vom bucura din nou de încrederea târgoviștenilor, vom face exact ceea ce am făcut și în această perioadă de când conducem destinele administrative ale Municipiului Târgoviște. În perioada următoare, repet, dacă ne vom bucura de încrederea Târgoviștenilor voi face tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea, cu bună credință, pentru binele locuitorilor Municipiului Târgoviște. Așa să-mi ajute Dumnezeu!” a declarat Cristian Daniel Stan.

Corneliu Ștefan: Este un moment deosebit de important

„Vreau să mulțumesc astăzi tuturor Târgoviștenilor care au acordat sprijin actualului primar, actualului consiliu local și bineînțeles care vor acorda sprijin în continuare actuale administrații târgoviștene. Este un moment deosebit de important, așa cum am spus, pentru că am ales să continuăm proiectele importante pentru dezvoltarea municipiului reședință de județ. Este un moment important pentru că am ales să continuăm proiectele pe care domnul primar Cristian Daniel Stan le-a gândit pentru comunitatea locală și, nu în ultimul rând, astăzi depunem candidatura unui primar, și o spun fără să folosesc cuvinte mari, cel mai important și cel mai performant primar din regiunea Sud-Muntenia care a demonstrat în aceste mandate că a putut să atragă fonduri europene pentru Municipiul Târgoviște și pentru Județul Dâmbovița. În final vreau să mulțumesc celor peste 30 000 de târgovișteni care au semnat pentru susținerea candidaturii domnului primar Cristian Daniel Stan, pentru lista de consilieri din partea Partidului Social Democrat, pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și nu în ultimul rând, pentru lista de consilieri județeni. Mult succes domnule primar și cu siguranță parteneriatul din Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște va continua și în următorul mandat.” a precizat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *